zondag 6 maart 2011

Award nummer 2!!

Ik krijg een Award van blogvriendin Krosi & Sani!
Ik ben er geweldig blij mee en vind het een hele eer.
Zij heeft een gezellige blog en een webwinkel met fijne spulletjes.
Gaat allen kijken!


Ik zelf blog nu ruim een half jaar en het is werken geblazen, kan ik jullie vertellen! De foto's moeten perfect zijn, de informatie moet toch ook wel wat nuttig zijn, maar vooral liefdevol en fijn om te lezen. Ik heb altijd plannen en ben impulsief. Ik haal veel inspiratie uit andere blogs en uit tijdschriften. Kortom een beginnende blogger met best aardig wat bezoekers per dag en het aantal volgers loopt op! Dat is fijn, het voelt als waardering en eer.

Nu is het mijn taak om bloggers in het zonnetje te zetten. Bloggers met niet heel veel volgers die wel wat hulp kunnen gebruiken. Mijn selectie: aantal volgers is nu onder de 70 (mijn streefgewicht ;-)), het zijn actieve bloggers en laten zo af en toe een fijne reactie achter.

Hier komen ze:

1. Bewust Genieten:

een blog met leuke recepten, mooie hersenspinsel en bovenal fijne gedichten die tot positiviteit aansporen!

2. De Dalkruidjes:

Een gezellige blog over een fijn gezin. Van alles en nog wat wordt beschreven.

3. See a Ladybird:

Schrijft over de dingen in het leven, die het leven voor haar de moeite waard maken. Er komt van alles voorbij: lessen, recepten en foto's.

De spelregels van een award:

1. Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven.

2. Bedank ze op hun blog voor deze award.

3. Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

4. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

3 opmerkingen:

  1. Bij deze en niet alleen omdat het "verplicht" is volgens de regels.. DANKJEWEL! Hartstikke leuk dat je me de award hebt gegeven. Ik ga er nog even rustig over nadenken aan wie ik hem door ga geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd!!
    ik kom ook altijd graag hier!

    BeantwoordenVerwijderen