donderdag 23 augustus 2012

Dag 64: Pasta met Venkel en Rozijnen


Een snel en haast recept want we zitten midden in verhuisperikelen. Voor het verhuizen moet we de muren nog verven en zorgen dat alles klaar is en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook dan moet er gegeten worden, juist dan! Dat zorgt toch voor een stuk rust tussen de bedrijven door. We maken op wat er in huis is, dan hoeven we minder te sjouwen.
Vandaag dus een simpele pasta, maar zeer smakelijk.

Nodig voor 2:
1 venkel, gesneden
handvol rozijnen
pasta voor 2
wat geraspte parmezaanse kaas
1 el olijfolie
handvol gehakte noten naar wens
peper en zout

Hoe?
1. Giet 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de venkel in de olijfolie. Doe de venkel in een schaal. Roer hierdoor de rozijnen en de gehakte noten.
2. Kook de pasta beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Kiep de venkel, rozijnen en noten bij de pasta en hussel door elkaar. Naar eigen smaak wat peper en zout toevoegen.
3. Verdeel dit over 2 borden en rasp er wat parmezaanse kaas overheen.

Recept van Albert Heijn

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen