vrijdag 14 september 2012

Kroten van langs de weg!


Ik kocht zo ergens bij een groentestalletje in Vogelenzang een paar kroten. Zo uit de grond getrokken.
Ik eet het te weinig, geen idee waarom. Ik besloot ze te poffen met knoflook. Het is weer eens iets anders.

Nodig voor 4 personen:
4 bieten (eerst even een uurtje koken, het beste de dag van tevoren en pel deze)
een bol knoflook
olijfolie
peper en zout

aluminiumfolie, schaal en een oven.

Hoe?
Oven voorwarmen op 220 graden.
Stuk aluminiumfolie afscheuren, biet in het midden. Flink wat tenen knoflook er omheen leggen. Scheutje olijfolie eroverheen en wat peper en zout.
De aluminiumfolie met de punten naar elkaar toe en mooi dichtdrukken boven de biet. Ziet eruit als een Snorkel, jawel echt.
Deze deze in een schaal in de oven voor een uur.

Ik maakte er een salade bij van kruidensla, licht verwarmde geitenkaas, mineolastukjes en walnoten.

Eet smakelijk!

1 opmerking:

  1. Hallo,

    Via onze website http://www.volrecepten.nl kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 41.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.nl/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.nl volledig gratis!

    Volrecepten.nl heeft zuster-websites in onder andere Zweden, Brazilië, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Waarom niet lid worden van deze grote familie?

    Wij zijn ook aanwezig op Facebook: https://www.facebook.com/pages/Volreceptennl/329004727186165

    Breng ons een bezoek!
    Volrecepten.nl

    BeantwoordenVerwijderen