maandag 23 augustus 2010

Mindfull op maandagochtend!


Ik twijfel nu al een half uur of ik met de fiets naar het werk ga, zoals altijd of met de auto. Ik heb echt een hekel aan autorijden, maar ook aan door de regen met windstoten fietsen. Ik heb wel een regenponcho maar niet bestendig tegen dit soort weer.
Nu manlief uit bed getrommeld. Goed oplossing: hij iets eerder op zijn werk en ik optijd op mijn werk en dan kunnen we samen om 4 uur weer terug naar huis. En ik hoef niet zelf te rijden. Ik rij wel auto hoor, maar als ik het even kan uitbesteden doe ik dat heel graag! Ik draai liever aan de knopjes van de radio en zing gezellig mee.
Dus mijn mindfull ochtendje fietsen ingeruild voor een mindfull ochtentje in de auto. En iedereen is blij! Oh en niet onbelangrijk, voor in het kasboek weer positief: geen dubbele reiskosten, maar eenmalige reiskosten omdat we een soort van carpoolen ;-)! Oh en nu ga ik koffie maken, dat had ik dan weer beloofd.....Maak er een mooie dag van allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Heel verstandig, aangezien het de hele dag van dit 'heerlijke' weer blijft. Echt weer om in je bed te blijven liggen met een bak lekkere cappucino of thee en een goed boek of film! Zo zat ik te mijmeren in de file van Utrecht naar Den Haag, wat ik normaal in 3 kwartier rij en vandaag bijna 2 uur over gedaan heb! En zooo moeilijk om mn ogen open te houden. Al zeg ik het zelf...ik was een gevaar op de weg! Op zo'n dag als vandaag zou Carpoolen of het Openbaar vervoer een beter idee zijn. Maar goed. Ik ben veilig aangekomen en ga nu heerlijk werken de komende 7 uur. Joy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Shien: ai ai ai, het verkeer. Hoe kunnen we daar mindfull mee omgaan, pfff. Moeilijk dat hier positief bij stil te staan. Feel sorry for you! Nou werkse meiske, hopelijk een goede dag....zeker met veel koffie!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annemarie

  Ja, het kwam hier ook met bakken uit de lucht.
  Maar ik hoef de deur niet uit.Dan lijkt het allemaal minder erg. Goed idee, samen naar het werk. Als je tenminste dezelfde kant opmoet. Pukman werkt op loopafstand van z'n werk en is daar heel blij mee. Vroeger ging hij met het openbaar vervoer en dat is ook geen pretje.

  Groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bbbllll soms dan baal ik er wel van dat ik een hond heb!
  goed bekeken lekker met je kerel mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was echt niet fijn vanmorgen, maar het regenpak aan gedaan en droge schoenen mee genomen. Ik ga altijd op de fiets ( maar 6 km.) en als je dan nagaat hoe vaak het regenpak aan moet, valt het wel mee. Vanmiddag om 5 uur kon ik zonder jas fietsen, was het warm genoeg met een keiharde wind, zo spaar ik ook weer de sportschool uit. Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Lia: ja, zo denk ik ook. Lekker op de fiets. Als het dan ook een dag niet kan, baal ik enorm. Maar ik ga toch maar een goed regenpak aanschaffen. Lukt dat ook met jurkjes? Dat vraag ik me dan weer af!

  BeantwoordenVerwijderen