donderdag 16 september 2010

Wat doe ik van het weekend....lezen!


Dit is mijn verzameling nieuwe aanwinsten van de laatste tijd. En niet eens al zelf gekocht!
1. Linda Mode: manlief nam deze mee als verrassing. Hoe lief!
2. Wonen is een werkwoord: Mama had deze thuis liggen, ik vond het een geweldig boek en kreeg een boekenbon van haar en kocht het boek.
3. De Libelle Idee: ik werd hun volger op twitter.com en kreeg deze cadeau. Ik heb nog nooit iets gewonnen!
4. Flow-magazine: hier heb ik al vanaf het begin een abonnement op en ben nog steeds enrom blij als hij op de mat valt!
5. Maak het! Boekenbon.....en een leuke aanwinst. Nu weet ik dat een webwinel veel werk is.
6. De flow-agenda: zelf gekocht. Had ik hem nodig: Nee, maar hij is GEWELDIG!
7. Wee Wonderfuls: een geweldig poppenboek, waar ik al zeer lang naar opzoek was. En nu ben ik er zo blij mee, ik zou het boek bijna mee naar bed nemen.

Zo van het weekend ga ik dus lezen en prenten bekijken en van alles in mijn nieuwe agenda schrijven. Want slim van Flow: je kan hem nu gelijk gebruiken tot volgend jaar december! En wat is er nu het allerleukste dan voor het eerst in je nieuwe agenda schrijven.
Ik ben tijdschrift verslaafd, echt verslaafd. Ik koop ze het liefste allemaal: Happinez, Linda (ook alle thema-nummers), ELLE (ook alle thema-nummers), Knip-mode, Hide & Chic, Green 2 en Delicious. Dat zijn ze denk ik allemaal. En ik bewaar ze ook allemaal. Ik kan er in blijven bladeren, lezen en kijken. Nu leen ik tegenwoordig veel boeken en tijdschriften van de Bieb. Ik het begin vond ik dat echt heel moeilijk.....niet de mooie voorkant van de Happinez in huis! Maar nu moet ik er maar aan wennen en heb ik mezelf een limiet van 2 per maand gegeven. En dat worden dan vaak de Knip-mode of de Green 2of de Delicious. De Happinez via de bieb en de Lina heb ik sowieso ook te snel uit, dus net als fast-food: niet goed voor mij! Dus hoop ik dit vol te houden! Maar kijk nu al de hele avond tevreden naar mijn mooie verzameling nieuwe aanwinsten.

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, lezen. Ben ik ook gek op. Ik ben ook lid van de bieb. Vroeger had ik de leesmap, maar die heb ik opgezegd. Bladen koop ik niet zo vaak. Soms De Linda. Veel leesplezier dit weekend!

  Lieve groetjes Puk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm..ik krijg nu al zin in jouw weekend...is dat een goed teken ;)?
  En wat een mazzel met al die lieve mensen die jouw boekenbonnen en tijdschriften cadeau geven, poppenboek ziet er goed uit!

  cu2morrow!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leukie, de nieuwe Flow... en dat poppenboek lijkt me ook geweldig!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil dat poppenboek ook zoooooo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker zeg!! Ik probeer ook al even geen tijdschriften meer te kopen. Vind het heerlijk om te lezen, maar ik heb bijna ieder tijdschrift binnen 20 minuten uit én heb laatst zo'n 25 kilo aan tijdschriften ('om ooit nog eens in te bladeren' - not!) weggegooid. Dat wordt dus gewoon even doorkijken in de bieb, als ik er aan denk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooow! de nieuwe flow, heb ik ook een abbonnement op, via iemand van school. Ga ik zo es naar op zoek!
  en die agenda heb ik ook... eindelijk! (Ik gebruik hem om elke dag in te schrijven wat me blij maakte die dag, want we hebben al een gezinskalender, en ik heb niet zoveel afspreken dat ik een eigen agenda nodig heb... Maar hij is zooo leuk!)
  en Maak het! enorm inspirerend! staat nu alweer een tijdje in de kast, maar komt er vast nog een keer uit om opnieuw door te kijken!

  geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van wie zou je dat nou hebben.......... liefs mama.

  BeantwoordenVerwijderen