donderdag 21 oktober 2010

Kaarten, brieven en verrassings-envelopjes!

Een kaartje krijgen is leuk, maar zelf een kaart versturen is nog leuker. Een brief krijgen is leuk, maar een handgeschreven brief versturen is nog veel leuker. En dit doe ik graag: mensen in mijn omgeving verrassen met post....brievenbuspost!Ik heb een verzamelwoede als het om kaarten, enveloppen, briefpapier en gedichtjes gaat. Collega blogger Bewust Genieten besteedde hier ook al een blogje aan!
Zie hier, een hele doos vol met mini-gedichtjes, mini-receptjes, mini-prenten, mini-spreken. Ik bewaar het allemaal en het gaat bij de kaarten en brieven die ik verstuur. De flow is daar een uitstekende hulp in! Maandelijks zitten hier wel kaartjes in om uit te scheuren, te knippen en zelf wel eens briefpapier. Wat zou ik er zelf allemaal mee moeten doen....geen idee!Sinds kort vouw ik ook het één en ander om erin te stoppen. Ook weer leuk! Soms doe ik er ook gevonden spulletjes in: veertjes, bladeren, enz.
Vandaag maakt ik weer 3 leuke envelopjes vol wensen, inspiratie en gezelligheid!!! Wie oh wie zou ze krijgen....ik verklap niks!

4 opmerkingen:

 1. Je hebt helemaal gelijk, niks gaat boven een handgemaakt of vooruit alleen al handgeschreven kaartje! Grappig dat ik net besloten had om wat kaartjes te gaan versturen (wel in de winkel gekocht) voor ik jouw blog las. Telekinetisch?=)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanx for mentioning me!
  Kaartjes zijn zooo leuk, ik ben er nooit goed in geweest ze ook daadwerkelijk te versturen, maar dat gaat wel steeds beter moet ik zeggen!

  Ik ben benieuwd naar wie die van jou vandaag gingen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ook zo'n verzameling thuis, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ja, die met die eekhoorn die was voor mij!!!!!! JIPPIEEEEEEEEEEE

  BeantwoordenVerwijderen