zondag 8 januari 2012

Leuk ding.

 Vandaag stond er een geweldig leuke camper voor onze deur. Een old-timer. Een grappig model, zo leken voor- en achterkant vrijwel gelijk en was het net een blokje met mini-wielen.
Eerder toen wij in Frankrijk waren zagen we ook al zo'n leuk ding op de camping waar we toen waren. We waren gelijk enthousiast! Het riekt naar vrijheid blijheid!


 Ik herinnerde me een artikel uit  het Flow Mindfulness-boek: Retourtje Slow Land. Langzame vakanties met van alles wat niet harder rijdt dan 100 km per uur. De leukste weggetjes, de mooiste velden en vooral rust. Gewoon gaan en rijden tot je wilt stoppen.
Met een camper is dit natuurlijk helemaal te gek!! Altijd een slaapplek bij de hand, luifeltje uitdraaien, stoeltjes eronder en zitten en genieten. Deed me ook weer denken aan deze lieve mensen.
Voor ons een droom en wie weet wordt deze wel werkelijkheid in Australi√ę. We sparen door! Tot die tijd lees ik het artikel nog maar eens.

2 opmerkingen:

  1. I hope your australian dream will come true! En met zo'n volkswagen van is het helemaal te gek! #weshouldhavebeenborninthesixties!

    Leuk dat je weer een blog geschreven hebt! Keep on blogging!

    BeantwoordenVerwijderen