maandag 25 februari 2013

Risotto met pompoen!

Joepie! Lekker eten, met veel groente en kaas. Kan niet beter!
Ik maakte risotto met pompoen, tijm en zachte geitenkaas. Daarbij een fantastische simpele groene kruidensalade. Gewoon en heel erg lekker.

Risotto.
Schil en snijd de pompoen ( ik gebruikte een halve flespompoen) in gelijke stukjes. Kook deze 5 minuten in kokend water, giet af en spoel koud.
Bereidt de risotto (150 gram ongekookt, 2 personen) zoals aangegeven. Bak 2 eetlepels verse tijm mee met het uitje.
Roer de pompoen door de risotto met zo'n 200 zachte geitenkaas.
Opnieuw doorwarmen.

Groene salade: rucola, kruidensla, tomaten, bosui. Alles lekker grof snijden. Pers een halve citroen boven de salade uit en giet 3 el olijfolie (extra vierge) erbij. Peper en zout en flink husselen.

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen