zondag 17 juli 2011

Dat moet gevierd worden!

De vakantie is hier nu 2 weken bezig, ik werk nu al 2 weken minder. Eindelijk kan ik relaxen, ontspannen en me tot bloggen zetten! Drie maal hoera voor dit lastig te ontspannen mens. Er werd een heerlijke lunch gemaakt. Een favoriet hier thuis. Stokbroodje met gerookte zalm, mierikswortel en kruidensla!
Hoe?
Rooster 2 halve stukken brood met wat olijfolie onder de grill. Bij juist resultaat af laten koelen. Sauske maken van flink wat mierikswortel, schepje mayo en wat yoghurt. Snij een ui in dunne ringen, halve ringen of stukjes, wat u wilt. Snij de kappertjes wat klein en fijn. Beleg het brood met wat kruidensla, gerookte zalm, uit, kappertjes en het sauske. Als laatste handeling wat citroensap, olijfolie en grove zwarte peper.

Smakelijk!

5 opmerkingen:

  1. Oeffff, dat ziet er onwijs lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. allemaal favoriete ingredienten van me, hmmmm!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dat er heerlijk uit zeg!!!! Op een menukaart in een restaurant kun je daar gerust een prijskaartje van 7,95 aan hangen. Daar smaakt het thuis dan nog lekkerder van vind ik altijd.

    BeantwoordenVerwijderen