donderdag 2 augustus 2012

Dag 48: Portobello, geitenkaas en sla


Portobello's met geitenkaas en een simpele salade. Een beetje warmte doet goed zo zonder zon.

Nodig voor 2 personen:
2 portobello's
geitenkaas
sla
rode ui
pijnboompitten
gegrilde paprika
tomaatjes
olijfolie
honing
tijm
balsamicoazijn
peper en zout

Hoe?
haal het steeltje uit de portobello's en bestrijk ze met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout. Leg ze met de bolle kant zo'n 5 minuten onder een hete grill (oven) in een schaal. Haal ze uit de oven en draai ze om. Leg de geitenkaas in de portobello's en giet er wat honing overheen. Bestrooi daarna met wat tijm en peper en zout. Leg ze opnieuw onder de hete grill. Wacht tto de geitenkaas smelt en er een mooi bruin kortje op komt (zo'n 5 min).
Maak ondertussen een salade met sla, rode ui, pijnboompitten (eerst even roosteren), gegrilde paprika en tomaat. Giet er wat olijfolie overheen en wat balsamicoazijn. naar smaak eventueel ook peper en zout.
Haal de portobello's uit de oven en leg deze op de salade.

Recept van Albert Heijn

2 opmerkingen:

  1. Het ziet er allemaal weer heerlijk en gezond uit!
    Wat lees ik? Ga je verhuizen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haai Katinka! Ja we gaan verhuizen naar een mega leuk appartement in Vleuten :) Zin in!!

    BeantwoordenVerwijderen